#громадськемісце Уродженка Кіровоградщини продовжила боротьбу за кубок “МастерШефу” #кропивницький #kropyvnytskyi

Наша землячка Наталія Кришко  продовжила боротьбу в шоу “МастерШеф” на СТБ.

Про це стало відомо з випуску шоу за 28 вересня, інформує Златопіль.

Новинкою шостого випуску 14 сезону стали конкурси, вигадані фанатами проекту.

Шанувальники шоу могли залишити свою ідею для конкурсу у коментарях у соціальних мережах “МастерШеф”. Найкращі з них потрапили на проєкт. 

У першому конкурсі учасники мали приготувати дві старави (солодку та не солодку) з однакового набору продуктів, щонайменше з п’яти позицій.

Наша землячка презентувала суддям тарталетку з начинкою (моркв’яне пюре з вершками та беконом), а також моркв’яний бісквіт.

У другому конкурсі було три команди. Глядачі шоу обрали для учасників конкурс під назвою “Морський бій”.

Боротьба тривала за продукти, з яких готувалися страви, у протистоянні усі учасники мали повторити конкурсну страву, зберігши інгредієнти та зробити гарну презентацію.

Команда Нати отримала доволі гарні відгуки від суддів та врятувалася від «битви чорних».

У шостому випуску “МастерШеф” проєкт покинув Данило Щербаков.  Чоловік — бізнесмен, волонтер, громадський діяч, засновник всеукраїнської громадської організації “Helper Україна”. Він активно допомагає ЗСУ. 

Він навіть отримав нагороди від Міністра оборони України Рустема Умєрова, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Національної гвардії України та ДСНС Запорізької області. Данило — Кавалер ордена За заслуги. Ще він нагороджений медалями за гідність, патріотизм та благодійну діяльність.

Уродженка Кіровоградщини продовжила боротьбу за кубок “МастерШефу”

Оцінити цей запис

ДЖЕРЕЛО