#громадськемісце У Кропивницькому для ліцеїстів надзвичайники влаштували квест #кропивницький #kropyvnytskyi

Жовтень 18, 2024 | Новини | Переглядів: 274 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники разом з правоохоронцями влаштували безпекову інтерактивну розвагу для учнів Професійного ліцею в обласному центрі. 

Тож сьогодні приміщення навчального закладу перетворилося на велику квест-кімнату аж із вісьмома станціями. А подолати їх можливо лише завдяки упевненим знанням та напрацьованим навичкам.

У Кропивницькому для ліцеїстів надзвичайники влаштували квест (ФОТО)

У Кропивницькому для ліцеїстів надзвичайники влаштували квест (ФОТО)

У Кропивницькому для ліцеїстів надзвичайники влаштували квест (ФОТО)

Після привітання та визначення кількості команд, кожна з них отримала маршрутний лист та чимшвидше рушила за вказаним напрямком. Орієнтуючись на заздалегідь підготовлені підказки, діти мали зібрати до купи усі знання у сфері безпеки та віднайти правильне рішення. І тут сподіватися можна було лише на себе, показавши знання у сфері пожежної та мінної безпеки, надання першої медичної та психологічної допомоги, правил дорожнього руху та інших питань безпекового спектра. Під час проходження станцій квесту учасники спробували попрацювати з міношукачем у піротехнічному спорядженні й воду зі ствола подати, як при ліквідації справжньої пожежі.

Психолог ДСНС запропонувала учасникам взяти участь у цікавій та пізнавальній грі. А опанувавши прості техніки самодопомоги, підлітки з легкістю змогли віднайти вірне рішення під час виконання квестового завдання та запам’ятали поради, що допоможуть їм справитися зі стресовими ситуаціями.

У фіналі гри найкращих знавців безпекового вчення відзначили грамотами та солодкими подарунками.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube,
та сторінку в Facebook та Instagram.


Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.


Hostpro





Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool

ДЖЕРЕЛО