#громадськемісце Історія аеророзвідника з позивним “Кавун” #кропивницький #kropyvnytskyi

Аеророзвідник “Кавун“ чотири роки працював у Польщі. Повернувся з початком широкомасштабного вторгнення: там було чудове життя – я б там і лишився, якби не росіяни. Але: “Як бачиш усі ці жахи, тяжко лишатись осторонь“

Аеророзвідник із позивним “Кавун” – один із тих, хто не міг залишитися осторонь, коли його країна опинилася під загрозою. Протягом чотирьох років він працював у Польщі, де мав стабільне та комфортне життя. Він зізнається, що, якби не війна, напевно, залишився б там і далі будував своє майбутнє. Проте, з початком повномасштабного вторгнення Росії, він вирішив повернутися додому і стати на захист України.
[embedded content]
“Кавун” не міг спокійно спостерігати за тим, як його земля палає від війни, як страждають люди і руйнуються міста. Ці жахливі кадри змусили його прийняти важке рішення і змінити своє життя. Тепер він – аеророзвідник, і щодня ризикує власним життям, допомагаючи ЗСУ виявляти ворожі позиції, передавати дані про цілі та підтримувати бойових побратимів.

Його історія – це приклад справжнього патріотизму і жертовності. Він міг би жити в безпеці, але обрав боротьбу за свободу і майбутнє України.

ДЖЕРЕЛО