#громадськемісце Чи має право на субсидію сім’я, яка живе в орендованому будинку чи квартирі #кропивницький #kropyvnytskyi

Чи має право на субсидію сім'я, яка живе в орендованому будинку чи квартирі
Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/07/chi-mae-pravo-na-subsidiju-sim-ja-jaka-zhive-v-orendovanomu-budinku-chi-kvartiri.htm

Так, має. Субсидія може призначатися одному із членів домогосподарства, які не зареєстровані в будинку чи квартирі, але орендують їх. Для оформлення субсидії потрібен договір наймання. Про це повідомляють в Міністерстві соціальної політики України.
Проте, якщо людина є внутрішньо переміщеною особою, то житлову субсидію може бути призначено і без укладеного договору оренди житла. У такому випадку https://portal.pfu.gov.ua/ або офлайн.
Нагадуємо, що субсидія за фактичним місцем проживання не може одночасно бути призначена і за місцем фактичного проживання, і за місцем реєстрації.

Інші матеріали розділу Версія для друку

Сайт “Кіровоград24.com” створено журналістами та громадськими лідерами Кіровоградської області задля розвитку громадянського суспільства, утвердження свободи слова та захисту прав громадян на доступ до інформації. Члени редколегії сайту не належать до жодної політичної партії чи релігійної організації. Сайт не отримує фінансування від держави – із бюджетів жодного рівня. Редакція сайту може не поділяти думку авторів аналітичних статей та блогерів. Передрук матеріалів вітається із посиланням на сайт “Кіровоград24.com”

ДЖЕРЕЛО