#громадськемісце Дбаємо про безпеку разом: створи флікер своїми руками! #кропивницький #kropyvnytskyi

Дбаємо про безпеку разом: створи флікер своїми руками! Під час майсерні флікерів «Лапки безпеки» бібліотекарі філії для дітей № 13 розмовляли з читачами про правила поводження на дорозі, розповідали наскільки важливо дотримуватися правил дорожнього руху та переходити проїжджу частину лише в дозволених місцях. 

Разом з дітьми пригадали  вулиці мікрорайону Ковалівка, де чітко окресленого тротуару немає і людина, яка у вечірній час або у туманну погоду йде додому, наражається на небезпеку бути вчасно не поміченою водієм. А врятувати життя може звичайний світловідбивний елемент, зроблений власноруч, закріплений на верхньому одязі чи сумці. Читачі усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях та дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я.

Майстер-класи проведені бібліотекою-філією для дітей № 13  в межах проєкту “Громадський хаб “Амбасадори безпеки”, що впроваджується ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос” за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.

ДЖЕРЕЛО