#громадськемісце Кіровоградська обласна рада налагодила тісну співпрацю з Товариством українців у Фінляндії #кропивницький #kropyvnytskyi

Кіровоградська обласна рада налагодила тісну співпрацю з Товариством українців у Фінляндії

Кіровоградська обласна рада налагодила тісну співпрацю з Товариством українців у Фінляндії. Завдяки їй комунальні підприємства області отримали необхідну благодійну допомогу. 

В першу чергу мова йде про КНП «Обласна клінічна психіатрична лікарня Кіровоградської обласної ради» – саме тут поранені захисники України проходять реабілітацію. Для того, аби зробити її умови більш комфортними, Товариство українців у Фінляндії доставило до цього комунального підприємства медичні ліжка, ортопедичні матраци, столи, стільці та дивани, інвалідні візки-туалети, крісла для перевезення пацієнтів та медичні засоби. 

У свою чергу, медичне обладнання отримала також Кіровоградська обласна лікарня. Насамперед, мова йде про медичні (катетери, хірургічні інструменти, комплекти для проведення операцій, маски для інвазивної вентиляції) та гігієнічні засоби (підгузки для дорослих, прокладки, маски, халати, простирадла, пакети для стерилізації тощо). 

            

ДЖЕРЕЛО