#громадськемісце Перший заступник голови облради зустрівся з головною редакторкою всеукраїнського часопису «Оксамит» #кропивницький #kropyvnytskyi

Перший заступник голови облради зустрівся з головною редакторкою всеукраїнського часопису «Оксамит»

Обласна бібліотека для юнацтва імені Євгена Маланюка та обласний краєзнавчий музей організували творчу зустріч кропивничан із громадською діячкою, організаторкою культурно-мистецьких заходів, головною редакторкою всеукраїнського часопису «Оксамит» та журналу «Жінка» Тамарою Маркеловою.

Пані Тамара відвідує різні регіони України в межах шеф-редакторського туру країною та спілкується з творчою інтелігенцією, представниками органів влади, небайдужими співвітчизниками. 

Під час зустрічі з першим заступником голови обласної ради Юрієм Семенюком, Тамара Маркелова розповіла про зміни, які зазнали друковані журнали в останні роки. 

Зокрема, «Жінка» – раніше був типовий «глянець», на обкладинках якого з’являлись, переважно, артистки. Журнал часто публікував на своїх сторінках легкі історії гламурного життя України та світу. 

Після повномасштабного вторгнення росії в центрі уваги журналу – долі волонтерок, медиків, військовослужбовців, жінок, що боронять та допомагають боронити Україну. 

     

ДЖЕРЕЛО