#громадськемісце На Кіровоградщині чоловік ґвалтував неповнолітню дочку й схиляв до наркотиків #кропивницький #kropyvnytskyi

На Кіровоградщині чоловік ґвалтував неповнолітню дочку й схиляв до наркотиків

За інформацією Кіровоградської обласної прокуратури, батько протягом трьох років ґвалтував та схиляв до вживання наркотиків рідну доньку. Наразі йому загрожує довічне ув’язнення.

Фото умовне

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


За інформацією прокуратури, підозрюваний із грудня 2019 року по січень 2023 року проживав спільно із колишньою дружиною й рідною донькою. У цей час чоловік неодноразово вчиняв сексуальне насильство щодо малолітньої дитини та ґвалтував її. Також підозрюваний систематично схиляв дитину до спільного вживання наркотичних засобів.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури чоловіку інкримінують зґвалтування, сексуальне насильство, а також схиляння до вживання наркотичних засобів (ч. ч. 3, 6 ст. 152, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 315 КК України). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне.

Довідково:

Стаття 62 Конституції України. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.

Підтримати видання Без купюр

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

My default image

ДЖЕРЕЛО