#громадськемісце На Кіровоградщині надзвичайники чотири рази гасили пожежі у житловому секторі #кропивницький #kropyvnytskyi

Жовтень 22, 2024 | Новини | Переглядів: 3 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Джерельній с. Павлівка Світловодської МТГ Олександрійського району.

Після прибуття підрозділу на місце виклику було встановлено, що горить 10 м2 речей домашнього вжитку в одноповерховому приватному житловому будинку. Світловодські рятувальники о 07:45 ліквідували пожежу.

На Кіровоградщині надзвичайники чотири рази гасили пожежі у житловому секторі

На Кіровоградщині надзвичайники чотири рази гасили пожежі у житловому секторі

О 06:29 стало відомо про займання на вул. Григорія Усика м. Олександрія. Там загорілось 60 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Олександрійські вогнеборці о 08:10 загасили займання.

О 06:58 надійшло повідомлення про займання по пров. Степовому с. Соколівка Кропивницького району. Загорілось 10 м2 речей домашнього вжитку у житловому будинку. На пожежі виявлено тіло чоловіка 1985 р.н. Кропивницькі рятувальники о 09:25 загасили пожежу.

О 16:20 стало відомо, що на вул. Кооперативній м. Мала Виска Новоукраїнського району горить 3 м2 покрівлі веранди приватного житлового будинку. Бійці місцевої пожежно-рятувальної частини о 16:50 приборкали займання.
Причини пожеж та обставини загибелі громадянина встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube,
та сторінку в Facebook та Instagram.


Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.


Hostpro





Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool

ДЖЕРЕЛО