#громадськемісце На Кіровоградщині легковик зіткнувся з напіввантажівкою #кропивницький #kropyvnytskyi

Правоохоронці розповіли про подробиці аварії під Бобринцем.

У ДТП поблизу Бобринця Кропивницького району Кіровоградської області загинув 56-річний чоловік.

Про це повідомляє Суспільне, пишуть новини Кіровоградщини.

Як повідомила речниця поліції регіону Віталіна Бевзенко, легковий автомобіль і напіввантажівка зіткнулися на об’їзній дорозі Бобринця. На жаль, водій легковика помер на місці, тоді як водій і пасажир напіввантажівки отримали травми і були госпіталізовані.

Рух по цій ділянці дороги був тимчасово обмежений в обох напрямках, але о 16:25 він був відновлений.

За даними слідства, аварія сталася через те, що один з автомобілів виїхав на зустрічну смугу. Справу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Заступниця директора обласного центру екстреної медичної допомоги Тамара Беспалова повідомила, що виклик на місце аварії надійшов о 14:31. Прибувши на місце, медики виявили, що зіткнулися інкасаторська машина та приватний автомобіль. В легковику було знайдено тіло загиблого, а в інкасаторській машині – двоє травмованих. Один з них, 37-річний чоловік, отримав перелом стегна і перебуває в Бобринецькій лікарні, а 50-річний другий чоловік відмовився від госпіталізації через травму голови.

ДЖЕРЕЛО