Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Інеса Колпак очолюватиме «Обласний «Центр-Ветеран» ще 5 років – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Інеса Колпак очолюватиме «Обласний «Центр-Ветеран» ще 5 років #кропивницький #kropyvnytskyi

Інеса Колпак очолюватиме «Обласний «Центр Ветеран» ще 5 років

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд підписав із директоркою комунального закладу «Обласний «Центр-Ветеран» з питань допомоги захисникам і захисницям України» Інесою Колпак новий п’ятирічний контракт.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської обласної ради.

Посадовець зазначив, що робота закладу, особливо в умовах повномасштабної війни, яка триває вже два з половиною роки, неймовірно важлива.

«Допомога військовим, ветеранам, їхнім родинам – це те, чим ми маємо займатися двадцять чотири години на добу, – наголосив Юрій Дрозд. – Наші воїни жертвують найдорожчим, боронячи нас від російської навали, тому справа честі, аби ми вирішували всі проблеми, з якими вони стикаються тут, на місці. Юридична допомога, психологічна підтримка – це те, чим нам доведеться займатися багато років навіть після закінчення бойових дій».

Нагадаємо, відома волонтерка Інеса Колпак очолила центр з питань допомоги ветеранам і переселенцям у 2021 році. На Кіровоградщині і за її межами жінка добре відома завдяки постійній підтримці воїнів з перших днів війни і під час вторгнення. Зокрема вона є співзасновницею першої волонтерської ГО міста й області «Серця матерів Кіровоградщини», співорганізаторкою благодійного проєкту «СМАйЛ» і ветерансько-волонтерського простору «Кроп Хаб».

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

ДЖЕРЕЛО