#громадськемісце Посадовцю Кіровоградської ОДА загрожує обмеження або позбавлення волі за дії в інтересах підрядника #кропивницький #kropyvnytskyi

Посадовцю Кіровоградської ОДА загрожує обмеження або позбавлення волі за дії в інтересах підрядника

Таке покарання, у разі доведення вини в суді, передбачене ч. 1 ст. 364 ККУ за зловживання службовим становищем, в якому обвинувачують заступника директора Департаменту капітального будівництва Кіровоградської ОДА.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, за процесуального керівництва прокурорів Кропивницької окружної прокуратури обвинувальний акт стосовно стосовно посадовця вже скерували до суду.

Встановлено, що обвинувачений підписав акти виконаних робіт з капітального ремонту підвального приміщення комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», що призвело до безпідставної сплати бюджетних коштів.

Сума завданих державі збитків становить понад 300 тис. гривень.

Нагадаємо, обвинувальний акт стосовно підрядника та позов прокурора щодо відшкодування завданих кримінальним правопорушенням збитків наразі розглядає суд.

Зловживання службовим становищем згідно з ч.1 ст. 364 ККУ карається пробаційним наглядом на строк до трьох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО