#громадськемісце Робота для лікаря до 30 000 грн – це реально: які вакансії для лікарів на Кіровоградщині #кропивницький #kropyvnytskyi

Робота для лікаря до 30 000 грн – це реально: які вакансії для лікарів на Кіровоградщині

Дата: 26.07.2024 10:06

Кількість переглядів: 3


Робота для лікаря до 30 000 грн – це реально: які вакансії для лікарів на Кіровоградщині

 

Нагадаємо, що 27 липня – День медичного працівника. Це свято покликане підкреслити важливість їхньої роботи та внесок у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави. Медичні працівники отримують визнання за свою відданість справі у наданні медичної допомоги, збереження здоров’я та  порятунок людських життів. Цей день святкуватимуть не лише лікарі, парамедики, фельдшери, медичні сестри та брати, але й медичні інженери, біологи, хіміки, лаборанти та інші спеціалісти сфери охорони здоров’я.

Чимало фахівців відзначають своє професійне свято на роботі, чи то на передовій, чи в тилу, виконуючи свою благородну справу.

Тож, користуючись нагодою, вітаємо усіх медичних працівників з професійним святом! Водночас, обласний центр зайнятості для тих, хто хоче стати частиною команди професіоналів у сфері медицини, може запропонувати роботу.

Серед медичних працівників найбільший попит на лікарів загальної практики-сімейних лікарів (16 вакансій) та лікарів-терапевтів (13 вакансій). 

Де найбільше таких вакансій в області? У Кропивницькому та Олександрійському районах.

Є вакансії, де роботодавці пропонують житло. Такі вакансії наявні в Маловисківській та Побузькій громадах.

Роботодавці пропонують до 30 000 гривень заробітної плати. Фахівці потрібні як із досвідом роботи, так і без нього.

Маєте відповідну освіту і є бажання працювати? Радимо звернутися до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів, контакти тут:  http://surl.li/pacfp

Завжди свіжі пропозиції роботи можна переглянути:

Крім того, пропонуємо заповнити анкету, що розміщена за посиланням:  http://surl.li/pzqdx і з вами обов’язково зв’яжеться фахівець.

 


« повернутися

ДЖЕРЕЛО