#громадськемісце У Соколівському будинку культури вчили хоровому співу #кропивницький #kropyvnytskyi

У Соколівському будинку культури вчили хоровому співу

Дата: 27.03.2024 11:38

Кількість переглядів: 3


У Соколівського сільському будинку культури Соколівської сільської ради відбувся майстер-клас із вокально-хорового співу. Вчилися хоровому співу завідувачки усіх клубних закладів, керівники вокальних гуртків та аматори з народного, естрадного співу.

Майстер-клас провів Заслужений працівник культури України, керівник народного аматорського хорового колективу «Калина» Григорій Палій. Разом із хористами він продемонстрував техніку народного співу, поділився власним досвідом, відповів на запитання присутніх аматорів-вокалістів. У невимушеній доброзичливій атмосфері Григорій Палій зумів пояснити, як правильно підбирати репертуар для маленьких вокальних колективів; пояснив, що таке резонатор; показав вправи на дихання і надихнув на подальшу творчу роботу та співпрацю.

У відділі культури, молоді, спорту та туризму запланували протягом 2024 року провести ще три майстер-класи: із театрального, хореографічного та декоративно-ужиткового напрямків. Такий новий формат роботи цікавий не тільки для професіоналів, а й для талановитих аматорів, аби надихнути їх продовжувати співати, бо українці – найспівочіша нація землі!


« повернутися

ДЖЕРЕЛО