#громадськемісце Від отриманих ран помер юний захисник України Владислав Журавльов #кропивницький #kropyvnytskyi

Від отриманих ран помер юний захисник України Владислав Журавльов

Серце 23-річного старшого солдата ЗСУ Владислава Журавльова зупинилося у лікарні міста Запоріжжя, куди він потрапив внаслідок отриманих ран під час захисту України.

Про це повідомляється на офіційному сайті Світловодської міської ради. 

Владислав Журавльов народився 22 грудня 2000 року у Світловодську. Навчався в школі №3, згодом вступив до Світловодського політехнічного фахового коледжу. У 2021 році Владислав пішов служити до української армії, а після початку повномасштабного вторгнення підписав контракт та став на захист Батьківщини. Служив старшим навідником 3-ої гармати 2-го самохідного артилерійського взводу 3-ї самохідної артилерійської батареї 1-го самохідного артилерійського дивізіону. 

Серце 23-річного старшого солдата Владислава Журавльова зупинилося у лікарні міста Запоріжжя, куди він потрапив внаслідок ран, які отримав під час захисту України.

«Йому назавжди 23… Зовсім молодий! Скільки планів, амбіцій, бажань, не судилося здійснити. Тепер він оберігатиме нас із небес, — йдеться в офіційному повідомленні. — Низький уклін молодому захиснику, перед яким усі ми у неоплатному боргу. Розділяємо біль непоправної втрати з рідними та схиляємо голову в скорботі. Світла пам’ять…» 

Інформацію щодо поховання можна отримати за телефоном: 050 641 79 78 (Владислава, сестра). 

Джерело: https://svetlovodsk.com.ua/15270-vladyslav-zhuravlyov.html

ДЖЕРЕЛО