#громадськемісце Втомилася вбивати. І звернулася по допомогу до… зоозахисників #кропивницький #kropyvnytskyi

Втомилася вбивати. І звернулася по допомогу до..

Про кричущий випадок із життя психопатів (принаймні, однієї представниці цієї ганебної камарильї) розповіла відома в Світловодську зоозахисниця Анна Адаменко.

Днями до її ветеринарки, яка покликана рятувати і лікувати нещасних тваринок, звернулася відносно молода жіночка. Вона жбурнула перед персоналом клініки пухнастий клубочок – кошеня, яке ледь ворушилося, майже не подаючи ознак життя…

„Приспіть, – мовила візитерка. – сил моїх вже немає. Три рази топила. А кошеня живе й живе. То зробіть що не-будь!”.

Пославши садистку під три чорти, передбачливо записавши її телефон, фахівці, замість виконувати її прохання, обстежили кошенятко в надії полегшити його страждання… І це при тому, говорить зоозахисниця, що кошеня навіть не новонароджене, не сліпе було – віком десь півтора місяця. Психопатка, топлячи, так несамовито занурювала його у ємність з водою, що серйозно травмувала шийний відділ хребта тваринки, а під дією ковтання води його шлуночок розтягся до величезних розмірів і, звісно, переляк і стрес… Кошенятко зараз у клініці – приходить до тями від пережитого.

А зоозахисники, між тим, звернулися з заявою до поліції (благо номер телефону садистки у них є) – може ж таки копи притягнуть винуватицю до відповідальності за кримінальною статтею „Жорстоке поводження з тваринами”. Хоч уперше за всю історію Світловодська. Було би показово! 

А поки Анна Адаменко сподівається, що, прочитавши про поневіряння кошеняти, знайдеться таки добра душа і надасть йому тихий та надійний прихисток. 

Віталій Асауленко     

ДЖЕРЕЛО