#громадськемісце У Кропивницькому масштабна пожежа на лакофарбовому підприємстві, є загиблий. ФОТО #кропивницький #kropyvnytskyi

У Кропивницькому масштабна пожежа на лакофарбовому підприємстві, є загиблий

У Кропивницькому сьогодні, 6 травня, близько 13:20 сталася масштабна пожежа на одному з підприємств по вулиці Виставковій. Рятувальники виявили загиблого.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович повідомив у своєму телеграм-каналі, що пожежа сталася на селищі Новому і вона не пов’язана з воєнною агресією.

Проте свідки, а також в ГУ ДСНС області кажуть, що пожежа сталася на одному з підприємств по вулиці Виставковій в районі Балашівської промзони.

За попередньою інформацією рятувальників, пожежа сталася на одному з підприємств із виробництва лакофарбової продукції. Через деякий час її підтвердив Андрій Райкович.

“Перша уточнена інформація стосовно пожежі на підприємстві Хімрезерв, що на вулиці Виставковій. За попереднім визначенням – це надзвичайна подія техногенного характеру. На місці працюють служби ДСНС. Дав завдання управлінню з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення ОВА оперативно залучити спеціалістів ДП обласний центр контролю та профілактики хвороб до дослідження якості повітря”, – зазначив посадовець у Телеграмі.

Він також поінформував, що пожежу вдалося локалізувати, однак рятувальники виявили тіло загиблого.

Очевидно, плутанина з мікрорайонами, де сталася пожежа, пояснюється тим, що колишня вулиця Мурманська в селищі Новому наразі зветься Першою виставковою.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО