#громадськемісце У Кропивницькому відбудеться виставка портретів загиблих героїв, серед яких є і наш земляк #кропивницький #kropyvnytskyi

У Кропивницькому відбудеться виставка портретів загиблих героїв, серед яких є і наш земляк

У п’ятницю, 21 червня, о 14:00 в Кіровоградському обласному Центрі народної творчості презентують виставку портретів полеглих на війні захисників та захисниць авторства Олени Білозерської під назвою “Янголи перемоги”.

Фото із фейсбук-сторінки Військової частини 3011 Національної гвардії України

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


В експозиції понад 72 портрети (з них 50 – жінки), створені гелевою ручкою. Авторка робіт – журналістка, поетеса, громадська діячка, а нині – офіцерка Збройних сил України Олена Білозерська з Києва. На виставці також представлять портрет загиблого гвардійця Павла Пророкова з Новгородки.

Як раніше повідомляв “Без купюр“, портрет Павла Пророкова увійшов до альбому “Українські Герої, полеглі на війні” Олени Білозерської та був представлений на виставках в Україні та Франції. Павла в лютому 2023 року призвали за мобілізацією до лав 21-ї окремої бригади Національної гвардії України, де він проходив службу у резервній роті стрілецького батальйону. Герой загинув внаслідок танкового обстрілу 1 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Урожайне, що на Донеччині.

Виставка відбудеться за адресою вулиця Гоголя, 66/50 о 14:00.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО