#громадськемісце Управління освіти Кропивницького зобов’язали cплатити за несанкціоновано використаний газ #кропивницький #kropyvnytskyi

Господарський суд Кіровоградської області ухвалив рішення про стягнення з Управління освіти Кропивницької міської ради на користь ТОВ “Газорозподільні мережі України” понад 140 тисяч гривень за несанкціоновано використаний газ.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це йдеться в рішенні суду.

ТОВ “Газорозподільні мережі України” в особі Кропивницької філії у позові зазначило, що компанія мала із Управлінням освіти міськради договірні відносини щодо розподілу природного газу, які виникли на підставі заяви-приєднання.

У грудні 2023-го Газорозподільні мережі України отримали повідомлення про відсутність в Управління освіти міськради з 1 січня 2024 року постачальника природного газу.

ТОВ  “Газорозподільні мережі України” заявляло, що з 1 по 3 січня цього року Управління освіти міськради несанкціоновано використало 7,526 тисячі кубометрів природного газу із розподільної системи компанії на 140 664,33 грн.

Управління освіти міськради після повідомлень компанії  про несанкціоновано використаний газ не сплатило за нього кошти. Тому Газорозподільні мережі України звернулися до суду із позовом.

Господарський суд Кіровоградської області позовні вимоги компанії задовольнив повністю. Та зобов’язав Управління освіти Кропивницької міської ради сплатити на користь ТОВ “Газорозподільні мережі України” в особі Кропивницької філії Товариства з обмеженою відповідальністю “Газорозподільні мережі України” 140 664,33 грн за несанкціоновано відібраний природний газ та 2422,40 грн судового збору.

Підтримати видання Без купюр

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

My default image

ДЖЕРЕЛО