#громадськемісце ВАКС арештував телефон довіреної особи першого заступника прокурора Кіровоградської області #кропивницький #kropyvnytskyi

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) наклав арешт на мобільний телефон довіреної особи першого заступника керівника Кіровоградської обласної прокуратури Юрія Ковальова у справі про хабарництво.

Юрій Ковальов. Фото Кіровоградської обласної прокуратури

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Таке рішення 3 липня ухвалив ВАКС, повідомляє “Слово і діло“.

Як відомо, детективи НАБУ провели обшук в кабінеті та в житлі Ковальова, а також інших фігурантів справи. Зокрема, слідчі дії проводили у його довіреної особи. Слідство припускає, що Ковальов міг отримати неправомірну вигоду за посередництва своєї довіреної особи. Йшлося про 13500 доларів. На телефоні довіреної особи заступника керівника прокуратури Кіровоградщини знайшли листування щодо обставин справи. Тому телефон вилучили і на нього наклали арешт.

“Клопотання прокурора САП – задовольнити. Накласти арешт на майно (з тимчасовим позбавленням власника (володільця) права на відчуження, розпорядження та користування), а саме: на мобільний телефон iPhone 12 Pro Max”, – ідеться в рішенні.

Довідково: Юрій Ковальов із вересня  2020 року обіймає посаду першого заступника керівника Кіровоградської обласної прокуратури Яна Стрелюка.

Як раніше повідомляв “Без купюр“, 6 червня НАБУ провело слідчо-оперативні дії в приміщенні Кіровоградської обласної прокуратури. За інформацією джерел нашого видання, обшуки проходили на робочому місці та за місцем проживання першого заступника керівника обласної прокуратури Юрія Ковальова.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО