#громадськемісце Заступника військової частини на Кіровоградщині підозрюють у закупівлі неякісних консерв на 700 тис. грн #кропивницький #kropyvnytskyi

Заступника військової частини на Кіровоградщині підозрюють у закупівлі неякісних консерв на 700 тис

Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику командира однієї з військових частини Кіровоградської області, який закупив для бійців неякісні м’ясні консерви на 700 тис. грн.

Фото Теруправління ДБР в місті Миколаєві

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це повідомляє Теруправління ДБР в місті Миколаєві.

“Заступник командира військової частини відповідав за забезпечення харчового резерву. Він уклав угоду з приватним підприємцем на постачання 300 тонн м’ясних консервів. Посадовець не перевірив якість продуктів і збирався відправити бійцям”, – йдеться у повідомленні пресслужби теруправління. – “Після отримання оперативної інформації, були проведені лабораторні дослідження, які засвідчили, що консерви не відповідають вимогам ДСТУ та є небезпечними для споживання. Заступнику командира повідомлено про підозру у недбалому ставленні до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК України)”.

Стосовно приватного підприємця, який постачав консерви, матеріали виокремлені в окреме кримінальне провадження, йому повідомлено про підозру у привласненні та розтраті майна (ст. 191 КК України).

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО