#громадськемісце Молоді захисники з Кіровоградщини загинули на війні з окупантами #кропивницький #kropyvnytskyi

Молоді захисники з Кіровоградщини загинули на війні з окупантами

Захисники з Кіровоградщини загинули на війні з підступним ворогом.

Про це повідомили в громадах, інформує Златопіль.

Страшна звістка надійшла в село Трепівку, Суботцівської громади. 6 травня загинув 23-річний захисник Богдан Діброва. 

Боєць загинув поблизу населеного пункту Діброва Сєверодонецького району Луганської області, внаслідок ударів FPV дронів та ворожого мінометного обстрілу. Хлопець був дуже доброю, щирою та позитивною людиною, люблячим сином, надійним товаришем…

В понеділок, 13 травня відбудеться прощання з Богданом Дібровою.  О  10:15 – від магазину “Мрія +” по вул. Київській до вул. Молодіжна, о 11:20 – “живий коридор” від вул. Молодіжна, вул. Київська та вул. Урожайна до адмінбудівлі.

У Новоукраїнці проведуть в останню путь молодшого сержанта ЗСУ Логвінова Ростислава, 1997 року народження.

Ростислав Логвінов родом із с. Вербівка Глодоської громади, але останнім часом проживав у м. Новоукраїнка. Був мобілізований на військову службу у серпні 2023 року. З 6 грудня минулого року вважався зниклим безвісти в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області.

Відповідно до проведеної експертизи ДНК було встановлено факт загибелі Ростислава Логвінова, тіло якого на щиті повернулось на малу Батьківщину…

Церемонії прощання та поховання Героя відбудуться 13 травня 2024 року у селі Глодоси о 9:00 від Новоукраїнської лікарні (пров. Лікарняний, 1). Далі по вулицях Соборна, Героїв Крут, Миколи Вороного, Павлівська, через залізничний переїзд по вул. Миру до с. Звірівка і далі до с. Глодоси.

Всіх просять долучитись до вшанування пам’яті Воїна та провести тіло Ростислава Логвінова “Живим коридором”.

Вічна пам`ять і доземний уклін загиблим Героям…

Молоді захисники з Кіровоградщини загинули на війні з окупантами

1 голос[ів]

ДЖЕРЕЛО