#громадськемісце У Кропивницькому запускають безоплатний курс самооборони для дорослих #кропивницький #kropyvnytskyi

У Кропивницькому запускають безоплатний курс самооборони для дорослих

У Кропивницькому на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру запустили безоплатний курс фізичної самооборони для дорослих.

Про це повідомили організатори, інофрмує Златопіль.

Проводитиме його президентка обласної федерації хортингу Ганна Мужинська. 

За словами організаторів, навички самооборони потрібні всім — аби правильно і вчасно реагувати у кризових ситуаціях та вміти захистити своє життя.

“Від нападу не застрахований ніхто, а агресор може перестріти нас навіть на знайомій вулиці. Тому вкрай важливо вміти постояти за себе, і найкращий варіант – покращити навички із самооборони. Як підготуватися до зустрічі з нападником та як діяти у конкретних ситуаціях — розкажемо на курсі тренінгів”, — кажуть у Гончаренко центрі Кропивницький. 

Навичками самооборони з кропивничанами поділиться Ганна Мужинська — президентка обласної федерації хортингу. 

“Пані Ганна Мужинська довгий час займається хортингом, а це — сучасне бойове мистецтво, створене в Україні, і його назва походить від назви острова Хортиця, де колись розташовувалася Запорозька Січ”, — додають організатори. 

Курс складатиметься з трьох занять — перше заняття відбудеться у середу, 31 липня, о 19:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький). Тривалість — півтори години. Зареєструватися можна за цим посиланням. 

Учасникам радять брати зручний трикотажний одяг та шкарпетки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В громадi на Кiровоградщинi розпочнуть реконструкцiю житла для переселенцiв

У Кропивницькому запускають безоплатний курс самооборони для дорослих

Оцінити цей запис

ДЖЕРЕЛО