#громадськемісце Житель Кіровоградщини за підтримки держави відкрив автомийку самообслуговування #кропивницький #kropyvnytskyi

Житель Кіровоградщини за підтримки держави відкрив автомийку самообслуговування

Підприємиць Вадим Сухоярський відкрив у Новоархангельську цілодобову автомийку самообслуговування. Створити власний бізнес чоловіку допомогла грантова програма “Власна справа”.

Фото умовне

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це “Без купюр” розповіли в Кіровоградському обласному центрі зайнятості.

Задум Вадима Володимировича полягав у тому, щоб відкрити автомийку поблизу автомобільної дороги державного значення. Таке розташування рентабельне, адже через цю трасу проходить
багато автомобілів як легкових, так і вантажних, які потребують регулярного обслуговування.

“Дізнавшись через мережу Інтернет про грантову програму “Власна справа”, підприємець почав активно працювати над реалізацією свого проєкту. Для цього Вадим пройшов усі етапи для отримання гранту, у тому числі й написання бізнес-плану для захисту його перед комісією Кіровоградського обласного центру зайнятості. Усе пройшло вдало, і чоловік здобув перемогу”, 2 розповіли в центрі зайнятості.

До будівництва сучасної автомийки Вадим долучив власні кошти, а на грантові закупив необхідне обладнання та створив комфортні умови для клієнтів. Підприємець впевнений, що цілодобова автомийка самообслуговування стане не лише прибутковим бізнесом, але й корисним сервісом для водіїв.

Наразі грантер працює разом із командою фахівців, яких працевлаштував за умовами урядової програми.

“Гранту від програми “Власна справа” став для мене великим кроком уперед у реалізації моєї бізнес-ідеї. Я завжди мріяв відкрити власну автомийку самообслуговування, і ця фінансова підтримка
мені неабияк знадобилася. Впевнений, що наш сервіс буде корисним і зручним не лише для місцевих водіїв, а й тих, хто проїжджає через Новоархангельськ», – зауважив підприємець.

Щоб розпочати власну справу, потрібно подати заявку через портал Дія. За консутацією звертайтеся за телефоном: +38 (093) 478 70 81 або пишіть у Telegram.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО