#громадськемісце За крадіжку шуруповерта житель Кіровоградщині сяде до в’язниці #кропивницький #kropyvnytskyi

За крадіжку шуруповерта житель Кіровоградщині сяде до в’язниці

В Олександрії  чоловіка засудили за крадіжку шуруповерта.

Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень, інформує Златопіль.

Було встановлено, що він, зайшовши до приміщення  Маркетопт, де розташовані шафки для речей. Обвинувачений, скориставшись відсутністю уваги з боку власника та інших осіб, викрав шуруповерт марки «Grand». Чим спричинив потерпілому шкоду на загальну суму 1478 гривень 94 копійки.

Сам обвинувачений стверджував, що він просто переплутав пакети, адже думав що то торбинка його товариша. Цю позицію підтримали його товариш та співмешканка.

На думку суду свідки, перебуваючи в товариських та близьких відносинах з обвинуваченим, своїми показами намагаються допомогти обвинуваченому уникнути кримінальної відповідальності, тому суд до уваги їх не бере.

Таким чином, суд дослідивши, оцінивши та проаналізувавши зібрані по справі докази у їх сукупності, вважає «поза розумним сумнівом» доведеним пред`явлене обвинувачення у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України.

Окрім того, він має не зняту судимість за вчинення кримінального правопорушення проти життя та здоров`я особи, а це кримінальне правопорушення вчинив протягом невідбутої частини покарання будучи умовно-достроково звільненим від відбування покарання.

Суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України, та призначити йому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років 3 місяці позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдарив ногою в обличчя: на Кіровоградщині судили агресора

За крадіжку шуруповерта житель Кіровоградщині сяде до в’язниці

Оцінити цей запис

ДЖЕРЕЛО