#громадськемісце Андрій Райкович – рятувальникам Кіровоградщини: Допоможіть людям, збережіть себе і повертайтеся живими #кропивницький #kropyvnytskyi

Андрій Райкович – рятувальникам Кіровоградщини: Допоможіть людям, збережіть себе і повертайтеся живими

a0e5c6ae aa26 4626 a0a6 764b5431b3a5

Сьогодні, 6 квітня, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович взяв участь в перевірці готовності зведеного підрозділу ГУ ДСНС в області до виконання бойових завдань за призначенням.

1d484eb9 2347 4969 b9c7 56d5928d551b

Рятувальники Кіровоградщини вирушають на аварійно-рятувальні роботи у звільнених від російської окупації населених пунктах.

“Бажаю вам успішно виконати чергове бойове завдання. Ми живемо в надзвичайно складні часи військової агресії. Україна знову змушена виборювати свою свободу та незалежність. Перемога обов’язково буде за нами.Тож, дпоможіть людям, збережіть себе й обов’язково повертайтесь живими”, – звернувся до ДСНСників Андрій Райкович.

Очільник області разом із начальником ГУ ДСНС в області Віталієм Миронюком вручили нагороди рятувальникам, які брали участь у ліквідації наслідків вибуху газу в багатоповерхівці по вулиці Попова. Рятувальники отримали нагрудні знаки ДСНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації», медаль «10 років сумлінної служби» та почесні грамоти ДСНС України.

Читайте також:  

ДЖЕРЕЛО