Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Була єдиною на атракціоні й залишила записку: у Дендропарку прокоментували смерть жінки. ФОТО – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Була єдиною на атракціоні й залишила записку: у Дендропарку прокоментували смерть жінки. ФОТО #кропивницький #kropyvnytskyi

Була єдиною на атракціоні й залишила записку: у Дендропарку прокоментували смерть жінки

За інформацією адміністрації кропивницького Дендропарку, де сьогодні внаслідок падіння з колеса огляду загинула жінка, на місці падіння знайшли передсмертну записку з контактами рідних. Там стверджують, що жінка не могла випасти. Але поліція перевіряє дотримання правил безпеки на атракціонах.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це представники Дендропарку повідомили в коментарі “Без купюр”.

“Це сталося о 15:56. Жінка зайшла на атракціон в медичній масці. Ми завжди поперджаємо відвідувачів парку, що під час руху колеса огляду вставати не можна.  Є очевидці, молода пара, які бачили момент падіння. Це сталося, коли кабінка з жінкою перебувала на самому верху. Свідки кажуть, що вона стрибнула сама. Щоб випасти потрібно відстебнутися і стати на повний зріст. Про те, що це не нещасний випадок свідчить те, що при ній знайшли записку, в якій вона просить нікого не звинувачувати в її смерті окрім путіна і “руських”. Там також є контакти рідних. Ми негайно викликали швидку і поліцію. За нашою інформацією”, – кажуть у Дендропарку.

Кореспондентка “Без купюр” також поспілкувалася зі свідками.

Кропивничанка Ірина перебувала неподалік місця трагедії разом із чоловіком та маленькою дитиною. Каже, що озирнула і побачила, як жінка падає з висоти колеса.

“Чи вона вистрибнула, я сказати не можу, бо не бачила саме цей момент”,  – пояснила вона.

На прохання підтвердити чи спростувати інформацію про записку і її зміст, у поліції зазначили, що не коментують деталі події поки триває слідство.

“Загибла – жінка 56 років. Попередня кваліфікація події – стаття 272. Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою”, – зазначила речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

За інформацією нашого видання, свого часу жінка втратила на війні сина.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО