Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Експосадовець Кіровоградської ОДА відповідатиме в суді за неякісний ремонт дороги в Світловодську – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Експосадовець Кіровоградської ОДА відповідатиме в суді за неякісний ремонт дороги в Світловодську #кропивницький #kropyvnytskyi

Експосадовець Кіровоградської ОДА відповідатиме в суді за неякісний ремонт дороги в Світловодську

Ексзаступника начальника одного з управлінь Кіровоградської ОДА судитимуть за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України).

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Про це повідомляють у Кіровоградській обласній прокуратурі.

За даними облпрокуратури, у 2017-2018 роках ОДА уклала з підрядником, договір капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Городоцька (раніше Єгорова) у Світловодську.

Експосадовець виступав як представник замовника виконання капітального ремонту дороги. Він діяв в інтересах підрядника, і “закрив очі” на невідповідність робіт проєктно-кошторисній документації, підписав надані підрядником звітні документи та прийняв роботи.

Як зазначає обласна прокуратура, завищення вартості виконаних робіт за бюджетний кошт – майже 2 млн гривень.

Експосадовцю загрожує 6 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років (ч. 2 ст. 364 КК України). Досудове розслідування щодо підрядника наразі триває.

Нагадаємо, що Кіровоградська ОДА уклала з ТОВ “Укрмодуль”, керівником і власником якого значиться Марон Ігор Іванович, у 2017 році договір капітального ремонту дорожнього покриття Проте в грудні минулого року підряднику повідомили про підозру в привласненні майже 3 млн грн.

У березня цього року повідомили про підозру й експосадовцю.

Фото: Суспільне Кропивницький

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО