Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Міжнародний день музеїв на «Хуторі Надії» (ФОТО) – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Міжнародний день музеїв на «Хуторі Надії» (ФОТО) #кропивницький #kropyvnytskyi

Міжнародний день музеїв на «Хуторі Надії» (ФОТО)

З нагоди Міжнародного дня музеїв на території заповідника-музею Карпенка-Карого «Хутір Надія» було презентовано краєзнавчо-туристичне видання «Тобілевичі» та туристичний путівник «Хутір Надія». 

Директорка департаменту культури та туризму Кіровоградської ОВА Уляна Соколенко вручила працівникам Центральноукраїнського обласного краєзнавчого музею Людмилі Барамбі, Тамарі Григор’євій, Світлані Саванчук та Ірині Єгоровій грамоти та подяки.

Гості заповідника взяли участь в оглядовій екскурсії музеєм «Хутір Надія» та переглянули виставу, підготовлену акторами Кіровоградського обласного академічного театру імені М.Л. Кропивницького. Також майстрині декоративно-ужиткового мистецтва презентували свої вироби.

Заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова зазначила про важливість розвитку музейної справи та створення нових культурних просторів з широким функціональним спектром послуг.

Нагадаємо, що на «Хуторі Надія» запрацював оновлений музейно-театральний простір.

https://t.me/kirovohradskaODA/19724

              

ДЖЕРЕЛО