Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
ПриватБанк та Visa запускають кешбеки за перекази за номером телефону – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце ПриватБанк та Visa запускають кешбеки за перекази за номером телефону #кропивницький #kropyvnytskyi

ПриватБанк та Visa запускають кешбеки за перекази за номером телефону

ПриватБанк запускає нову програму кешбеків для клієнтів, які активно користуються безпечними та зручними переказами коштів за номером телефону. З початку травня протягом 4-х місяців кожний грошовий переказ від 100 грн за номером телефону в Приват24 на картку Visa дає можливість клієнтам виграти кешбек від 200 до 2000 грн та один з 8 iPhone 15. Про це повідомляє Олег Серга, прес-секретар ПриватБанку.

Як повідомив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, сьогодні понад 4 мільйонів клієнтів ПриватБанку вже підключили послугу, яка дозволяє здійснювати перекази коштів на картки за номером телефону та не передавати дані своєї картки. Робити безпечні перекази за номером телефону можна на картки клієнтів як ПриватБанку, так і інших банків, в тому числі закордонних.

Щоб почати користуватися послугою «Переказ коштів за номером телефону», достатньо в мобільному застосунку Приват24 натиснути на своє фото профілю, обрати розділ “Налаштування” та перейти в меню “Платіжні налаштування”, вибрати картку за замовчуванням і натиснути “Встановити”.

Щоб переказати гроші за номером телефону у мобільному Приват24 треба перейти до сервісів, натиснути «Переказ на картку» й у вікні, що з’явилося, вибрати одержувача з телефонної книги або ввести його номер телефону замість номеру картки. Гроші надійдуть одержувачеві онлайн.

Для участі в програмі кешбеків за перекази за номером телефону з Visa треба зареєструватися в акції https://newpromos.privatbank.ua/iPhone_ta_keshbek_za_perekazy_z_Visa. В розіграші кешбеків та Phone 15 бере участь кожен переказ з Visa за номером телефону від 100 грн, здійснений в період дії програми. 

ДЖЕРЕЛО