Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Кропивницькому проведуть тренінг «Мотивація. Що насправді нами рухає, і де взяти ресурс?» – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце У Кропивницькому проведуть тренінг «Мотивація. Що насправді нами рухає, і де взяти ресурс?» #кропивницький #kropyvnytskyi

У Кропивницькому проведуть тренінг «Мотивація

Кропивничан запрошують на безоплатний тренінг «Мотивація. Що насправді нами рухає, і де взяти ресурс?». Зустріч відбудеться 3 квітня в освітньо-культурному Гончаренко центрі, а учасники зможуть дізнатися про ресурсність та внутрішню мотивацію: як вона виникає та звідки її брати. 

Як зазначають організатори, зустріч збере активних жителів та жительок Кропивницького, які хочуть знайти мотивацію в собі. Організовує подію команда «FIXERS».

«Мотивація — це те, що знаходиться в людини «всередині». Мотивована людина швидше й ефективніше виконує всі завдання під час навчання й на роботі. Як знайти ресурс та мотивацію? Які інструменти можна використовувати? Про це й поговоримо на тренінгу разом із психологинею», — кажуть у Гончаренко центрі Кропивницький. 

Модераторкою зустрічі буде Анна Колєва — практична психологиня, тренерка проєкту «Родинне коло» та координаторка Центру медико-психологічної реабілітації КПП «Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» Кіровоградської обласної ради. 

Аби потрапити на зустріч, достатньо заповнити анкету за цим посиланням і завітати у середу, 3 квітня, о 16:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький). 

Програма UPSHIFT у Кіровоградській області реалізується  ГО «СКЦ «Задзеркалля» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

ДЖЕРЕЛО