Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Впродовж доби, що минула, на Кіровоградщині ліквідовано шість займань на відкритих територіях – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Впродовж доби, що минула, на Кіровоградщині ліквідовано шість займань на відкритих територіях #кропивницький #kropyvnytskyi

Впродовж доби, що минула, на Кіровоградщині ліквідовано шість займань на відкритих територіях

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на ліквідацію пожеж на відкритих територіях, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Тричі такі пожежі гасили рятувальники Кропивницького району, а саме: біля с. Карлівка Соколівської СТГ – 100 м2 сухої трави та сміття, с. Верблюжка Новгородківської СТГ – 500 м2 очерету та біля с. Новоандріївка Новгородківської СТГ – 400 м2 сухої трави.

Два займання ліквідовано в Олександрійському районі біля с. Березівка Приютівської СТГ – 1,5 га очерету та сухої трави та смт Онуфріївка – 500 м2 сухої трави та сміття.

Крім того, біля с. Хмельове Смолінської СТГ Новоукраїнського району загасили пожежу 1 га сухої трави та сміття на відкритій території. 

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

         

ДЖЕРЕЛО