#громадськемісце За оперативне розкриття злочинів, пов’язаних із загрозою життю і здоров’ю громадян, поліцейські отримали заохочення #кропивницький #kropyvnytskyi

За оперативне розкриття злочинів, пов’язаних із загрозою життю і здоров’ю громадян, поліцейські отримали заохочення

Їх правоохоронцям територіальних підрозділів вручив керівник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Роман Козьяков, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Подяки ГУНП отримали співробітникивідділу поліції № 1 (м. Знам’янка) за професійне реагування на повідомлення про скоєння злочину, пов’язаного із загрозою життю і здоров’ю громадян із використанням вибухонебезпечних засобів.

Поліцейські слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції затримали громадянина, який підірвав вибуховий пристрій на території свого домоволодіння та намагався втекти. Під час огляду місця події було виявлено та вилученоуламки. 

Також подяку ГУНП та жетон «За безпеку і захист громади» отримав спеціаліст-криміналіст Олександрійського районного відділу поліції, який перебуваючи поза службою, сприяв затриманню грабіжника по «гарячим слідам».

Правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що невідомий, погрожуючи неповнолітньому, заволодів його електровелосипедом. На одній із вулиць поліцейськийпомітив громадянина, схожого за описом на правопорушника. Він зупинив ймовірного зловмисника івикликав на місце події слідчо-оперативну групу. Грабіжником виявився 20-річний місцевий житель.

Очільник поліції області подякував колегам за сумлінне виконання службових обов’язків та побажав подальших успіхів у професійній діяльності. 

     

ДЖЕРЕЛО