Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Здорова жінка – здорова сім’я – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Здорова жінка – здорова сім’я #кропивницький #kropyvnytskyi

Здорова жінка – здорова сім’я

До Міжнародного дня сім’ї, який відзначається 15 травня, в бібліотеці-філії №2 проведено бесіду «Здоров’я жінки в умовах війни». 

Бесіду з учнями ЦВПУ ім. Миколи Федоровського, серед яких і внутрішньо переміщені особи, провела тренерка громадської організації «Чистий аркуш» Світлана Примак. Захід проведено в рамках програми «Єднання заради дії» в м. Кропивницький (проєкт «Кропивницький – наш спільний дім»). Серйозна розмова про фактори, які впливають на стан репродуктивного здоров’я поєднувалась з ігровими моментами у формі діалога.

Бібліотекарі філії №2 презентували книжкову виставку «До книжки йде родина на пораду», з якою можна ознайомитись з 10 до 24 травня. Вона доповнена рекомендаційно-бібліографічним списком «Сім’я в художній літературі» із серії «Бібліотекар радить прочитати», який містить книги сучасної української та зарубіжної літератури, що є у фонді бібліотеки-філії №2 і бібліотек-філій МЦБС міста Кропивницького. Видання складено за абеткою, адресоване широкому колу користувачів — усім поціновувачам родинних саг, сучасної української та зарубіжної прози.

ДЖЕРЕЛО