Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Кіровоградщина втратила на війні чотирьох земляків – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Кіровоградщина втратила на війні чотирьох земляків #кропивницький #kropyvnytskyi

Кіровоградщина втратила на війні чотирьох земляків

В їхніх рідних громадах повідомлять про місце і дату прощання.

На Кіровоградщині знов втрати на фронті. В громадах повідомили про загибель 5 воїнів.

Про це повідомляють громади, пишуть новини Кіровоградщини.

В Бобринці повідомили про загибель земляка Анатолія Ковальчука. Він народився 28 лютого 1997 року в селі Коржеве. У захисника померли батьки під час його служби і залишились три сестри і брат. Анатолій загинув 21 березня. Церемонія прощання відбудеться 29 березня в Бобринці.

В Смолінській громаді повідомили про загибель земляка Валерія Пригарова. Він народився 22 січня 1972 року в Хмельовому. Захисник загинув 20 березня в Запорізькій області під час виконання бойового завдання. Прощання з воїном відбудеться 28 березня.

В Первозванівській громаді повідомили про загибель земляка Руслана Петрова. Про час і місце поховання, а також про проведення церемонії прощання повідомлять додатково.

В Помічнянській громаді повідомили про смерть Василя Салвая. Чоловік помер під час лікування від отриманих поранень. Василь помер 22 березня в Одеській міській лікарні.

ДЖЕРЕЛО