Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Кіровоградщині суд засудив винуватця смертельної ДТП – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце На Кіровоградщині суд засудив винуватця смертельної ДТП #кропивницький #kropyvnytskyi

На Кіровоградщині суд засудив винуватця смертельної ДТП

Чоловік визнав свою провину, а потерпілі просили суд пом’якшити покарання.

На Кіровоградщині засудили винуватця смертельної ДТП, яка сталась 31 грудня.

Про це повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень, пишуть новини Кіровоградщини.

Рішення було винесене 27 березня 2024 року. В рішенні йдеться, що обвинувачений студент 2 курсу, раніше не судимий, порушив правила дорожнього руху. Це призвело до загибелі молодої жінки. Інцидент стався 31 грудня 2023 року.

Крім того, в рішенні зазначено, що обвинувачений свідомо перевищив швидкість і позбавив себе можливості оцінювати ситуацію на дорозі та безпечно керувати автомобілем. Також він знав про наявність нерегульованого пішохідного переходу на перехресті Короленка і Белінського. Наближаючись до пішохідного переходу обвинувачений не пересвідчився в безпеці руху і в наявності пішоходів, не зменшив швидкість і продовжив рух. Це призвело до наїзду на молоду жінку.

Після розгляду справи суд виніс рішення про покарання у виді позбавлення волі на 3 роки, з його реальним відбуванням, з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.

ДЖЕРЕЛО