Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Кіровоградщині затримали колаборанта, який допомагав ворогу обстрілювати залізницю – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце На Кіровоградщині затримали колаборанта, який допомагав ворогу обстрілювати залізницю #кропивницький #kropyvnytskyi

На Кіровоградщині затримали колаборанта, який допомагав ворогу обстрілювати залізницю

Чоловіка затримали на гарячому поблизу колії.

На Кіровоградщині затримали чоловіка, якого підозрюють у підготовці ворожих ракетних ударів по залізничні інфраструктурі.

Про це повідомили в УСБУ Кіровоградської області, пишуть новини Кіровоградщини.

Під час слідства було встановлено, що чоловік співпрацює з ворогом і намагався допомогти окупантам нанести черговий ракетний удар по залізничній інфраструктурі області.

Він планував встановити вебкамери, які допомогли б росіянам коригувати удари. Камери планував встановити поблизу одного з мостів. За їх допомогою він хотів вирахувати розклад руху потягів з військовим вантажем. Після виявлення таких потягів він мав передати ворогу координати.

Колаборан допомагав росіянам зірвати поставки зброї і інших необхідних речей для Сил оборони на фронті. На ворога працював мешканець Кропивницького, якого затримали під час встановлення такої камери поблизу залізничної колії на території області.

ДЖЕРЕЛО