#громадськемісце Нацполіція викрила масштабну наркомережу, яка діяла на Кіровоградщині та ще у 18 областях #кропивницький #kropyvnytskyi

Нацполіція викрила масштабну наркомережу, яка діяла на Кіровоградщині та ще у 18 областях

Під час спецоперації поліцейські викрили масштабну мережу наркозбуту, яка діяла на території 19 регіонів. Правоохоронці затримали 26 наркодилерів і ліквідували п’ять нарколабораторій.

.responsive1 { width: 300px; height: 250px; }
@media(min-width: 500px) { .responsive1 { width: 468px; height: 60px; } }
@media(min-width: 800px) { .responsive1 { width: 728px; height: 90px; } }


Як повідомляє пресслужба Національної поліції України,

Послуги з продажу наркотиків та психотропів наркоділки рекламували через десятки Телеграм-каналів. З допомогою месенджера отримували замовлення, а потім доставляли товар через сервіси поштових відправлень та “закладки”.

Як зазначається в повідомленні, за результатами 64-оьх обшуків по всій території країни, ліквідували п’ять нарколабораторій, вилучили понад 85 кг наркотиків та психотропів, а це 420 тисяч разових доз, вартість яких за цінами “чорного” ринку сягає понад 150 мільйонів гривень, а також зброю, гранати та набої.

Наркомережа діяла 19 областях: Кіровоградській, Дніпропетровській, Волинській, Житомирській, Рівненській, Запорізькій, Чернівецькій, Львівській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Вінницькій, Одеській, Донецькій, Закарпатській, Полтавській, Харківській, Чернігівській, Черкаській областях та Києві.

Під час слідства затримали 26 осіб у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за частинами 2, 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) ККУ.

За інформацією правоохоронців, суд обрав 20 фігурантам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, іншим – цілодобовий домашній арешт. За вчинене їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас у Facebook, Telegram, Youtube, Instagram. Сподобалася стаття? Пошир її на своїй сторінці:

ДЖЕРЕЛО