#громадськемісце Лактат кальцію для підтримки здоровʼя #кропивницький #kropyvnytskyi

Лактат кальцію для підтримки здоровʼя

Ремоделювання кістки (оновлення кісткової тканини) — це безперервний цикл руйнування кістки остеокластами в тих частинах тіла, де кістка не потрібна, і відновлення кістки, яке здійснюється остеобластами.1 Іншими словами, сама кістка піддається безперервному ремоделюванню з постійним резорбцією та відкладенням. кальцію в нову кістку. Баланс між резорбцією та відкладенням кісток важливий для здорових кісток, і він змінюється з віком.

Як кальцій, так і магній мають вирішальне значення для здоров’я кісток. 99% запасів кальцію в організмі зберігається в кістках і зубах, де він підтримує нормальну та здорову структуру та функцію кісток. Прийом додаткових добавок кальцію може допомогти збільшити запаси кальцію в організмі. Магній також сприяє структурному розвитку кісток, від 50% до 60% міститься в кістках. Зокрема, магній бере участь у формуванні кісток і впливає на діяльність остеобластів (відновлення кісток) і остеокластів (руйнування кісток).

Лактат кальцію для здоров’я імунної системи

Лактат кальцію бере участь у підтримці аспектів здорової імунної системи організму. Сигнали кальцію (Ca2+) контролюють різні аспекти функціонування клітин, наприклад Т-лімфоцитів.5 Т-лімфоцити разом з іншими імунними клітинами реагують на сторонні частинки в організмі. Ці Т-клітини, які утворюються в кістковому мозку і необхідні для клітинно-опосередкованого імунітету, потребують постійного потоку іонів кальцію для регуляції, активації та проліферації.

Нові дослідження показують, що магній також може відігравати роль у відповіді імунної системи людини, наприклад, через транспортери магнію. Ряд транспортерів магнію було виявлено в імунних клітинах, таких як транспортер магнію 1 (MagT1).6 MagT1 експресується в селезінці, тимусі, Т- і В-лімфоцитах, що свідчить про те, що MagT1 може брати участь у функціях імунної системи людини.

Основні переваги лактату кальцію за стандартним способом:

Сприяє зміцненню кісток: лактат кальцію є природним джерелом кальцію, необхідного для міцних кісток і зубів. Це допомагає підтримувати щільність кісткової тканини та знижує ризик остеопорозу.

Підтримує роботу м’язів: кальцій важливий для роботи м’язів, оскільки він допомагає м’язам правильно скорочуватися та розслаблятися. Достатнє споживання кальцію може допомогти зменшити м’язові судоми та скутість.

Сприяє здоров’ю серцево-судинної системи: кальцій відіграє важливу роль у підтримці здоров’я серця та кровоносних судин. Достатнє споживання кальцію може допомогти знизити артеріальний тиск і знизити ризик серцевих захворювань.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоровʼяСамолікування може бути шкідливим для вашого здоровʼя
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоровʼя

ДЖЕРЕЛО