Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
MacPaw розробила новий ШІ-застосунок для пристроїв Apple: що відомо – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце MacPaw розробила новий ШІ-застосунок для пристроїв Apple: що відомо #кропивницький #kropyvnytskyi

Український it-стартап, який спеціалізується на розробці софту для Епл, зробив новий додаток, який видаляє “цифрове сміття” з Айфонів та Айпадів. Як зазначається у пресрелізі компанії, цей продукт має потужність CleanMyMac та Gemini Photos. Він має три основні модулі: очищення, організація та мережа.

За словами менеджера по продукту, Р.Богданова, софт CleanMyPhone не лише очищує гаджет. Він створений для організації контенту у галереї та управління пам’яттю. Також, представник компанії додав, що у програмі присутній власний алгоритм ШІ, який згодом має стати універсальним для iPhone та iPad. А, щоб трохи відірватися від справ, можна зайти на сайт https://vipforbest.com/uk, який пропонує доступ до великого переліку демо-слотів. 

Що робить програма від MacPaw

CleanMyPhoneCleanMyPhone
CleanMyPhone. Ілюстрація з відкритих джерел

Інструмент очищення зі штучним інтелектом спочатку активує процедуру сканування. До нього долучаються будь-які непотрібні файли на кшталт відео з ТікТок, дубльованих матеріалів тощо. Щодо основних функцій, CleanMyPhone має:

  • Налаштування сканування та видалення зайвих даних;
  • Аналіз та організація файлів за темами по окремих папках. Надає можливість залишити найкращі кадри із сотень;
  • Проведення тесту на швидкість інтернету прямо у додатку. Також, можливо підготуватися до різних трансляцій або презентацій.

Щодо видалення зайвих фото або відео, цей додаток є надійним та швидким. За допомогою нейромережі, він знаходить “зображення-клони” протягом лічених секунд. Щобільше, його можливо випробувати у безкоштовній версії, яка буде доступна три дні.

Інші відомості про “розумне” очищення для гаджетів Епл

Цікаво, що для просування нового продукту, MacPaw створила окрему сторінку на порталі producthunt.com. Його дивиться велика спільнота шанувальників нових програм, гаджетів, “заліза” тощо. І, тому що цей проєкт є міжнародним, українську розробку для Айфонів та Айпадів побачать мешканці багатьох країн світу.

Окремої уваги потребує вартість річної підписки на повну версію додатка. Якщо завантажувати через App Store, для українців це коштуватиме 29.99 доларів. Але, вартість може відрізнятися залежно від міста. Також, CleanMyPhone має тестову версію на три дні, яку можна перевірити перед отриманням підписки. І насамкінець українські виробники софту для Епл не збираються зупинятися, адже мають великі плани на майбутнє. 

ДЖЕРЕЛО