Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Кіровоградщині проводжають в останню путь трьох героїв-земляків – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце На Кіровоградщині проводжають в останню путь трьох героїв-земляків #кропивницький #kropyvnytskyi

На Кіровоградщині проводжають в останню путь трьох героїв земляків

Вони стали на захист України від російських загарбників.

На Кіровоградщині прощатимуться з воїнами, які загинули на російсько-українській війні.

Про це повідомили в їхніх рідних громадах, пишуть новини Кіровоградщини.

В Кетрісанівській громаді повідомили про загибель Івана Коренського. Він народився 16 грудня 1981 року в селі Сорочанове Бобринецького району Кіровоградської області, закінчив місцеву школу а потім ПТУ в Бобринці. Після навчання відслужив строкову службу і розпочав трудову діяльність. В 2007 році одружився, а згодом в родині народились дві доньки. Перед повномасштабним вторгненням родина переїхала в Хмельницьку область. Іван став на захист України, а загинув 18 серпня 2022 року поблизу селища Піски Донецької області.

В Маловисківській громаді повідомили про загибель Романа Сосновського. Він народився 2 березня 1984 року у Малій Висці, закінчив місцеву школу, а потім ПТУ. Згодом Роман влаштувався на роботу кочегаром, майстром з ремонтних робіт. В лави ЗСУ Романа призвали в лютому 2023 року. Роман загинув 26 лютого 2024 року під час артилерійського обстрілу у селі  Красногорівка Покровського району Донецької області.

На фронті загинув мешканець Долинської громади Микола Опришко. Він віддав своє життя за Україну в грудні 2023 року. В громаді відзначають, що церемонія прощання відбулась сьогодні, 7 травня.

ДЖЕРЕЛО