Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Податківці Кіровоградщини перевірили 190 підприємців протягом січня-лютого 2024 року – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Податківці Кіровоградщини перевірили 190 підприємців протягом січня-лютого 2024 року #кропивницький #kropyvnytskyi

Податківці Кіровоградщини перевірили 190 підприємців протягом січня лютого 2024 року

Протягом січня-лютого 2024 року фахівцями управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області проведено 190 перевірок, з яких 35 документальні планові та позапланові перевірки та 155 фактичні перевірки.

Повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області, пишуть новини Кіровоградщини.

Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз у коментарі місцевим ЗМІ, за результатами контрольно-перевірочної роботи управлінням податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області за січень-лютий 2024 року донараховано узгоджених грошових зобов’язань, які підлягають погашенню на загальну суму 18,9 млн грн, в тому числі за результатами документальних перевірок – 17,9 млн грн, фактичних перевірок – 1 млн гривень.

Протягом січня-лютого поточного року до бюджетів усіх рівнів забезпечені стягнення донарахованих сум за актами перевірок в розмірі 6 млн гривень.

ДЖЕРЕЛО