Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Ретроградний Меркурій: що категорично не можна робити в небезпечний період – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Ретроградний Меркурій: що категорично не можна робити в небезпечний період #кропивницький #kropyvnytskyi

Ретроградний Меркурій: що категорично не можна робити в небезпечний період

Розповімо, що таке ретроградний Меркурій і які справи потрібно поставити на перший план.

Вже завтра, 1 квітня, розпочнеться особливий період, який астрологи визначають, як ретроградний Меркурій. Вони вважають, що явище впливає на життя людей. В 2024 році період ретроградного Меркурія вже розпочнеться з 1 квітня, тому варто знати, як поводитись і що ховається за цим терміном.

Ретроградний Меркурій: що це таке

Астрологи розуміють під цим явищем зворотній рух значеної планети. Зазвичай вони рухаються з заходу на схід. Ретроградний Меркурій – це зворотній рух планети відносно Сонця і інших планет. Таке явище виникає через взаємне розташування Сонця, Землі та власне Меркурія.

Астрологи вважаються, що візуальний ефект впливає на комунікацію, технології, мислення та сприйняття. В 2024 році ретроградний Меркурій перший раз відбудеться в квітні. Загалом протягом року явище спостерігатиметься тричі – в квітні, серпні і грудні.

Ретроградний Меркурій: чого чекати

Перше явище в 2024 році припадає на період з 1 квітня до 25 квітня. Астрологи і езотерики вважають, що в цей період потрібно уважніше ставитись до висловлювань, документів, будь-яку комунікацію.

Астрологи вважають, що потрібно відмовитись від підписання угод, договорів та інших паперів. Також перенести важливі зустрічі, подорожі, відрядження. Варто відмовитись від придбання техніки, яка теж може підвести в період ретроградного Меркурія.

Крім того, астрологи і езотерики вважають, ретроградний Меркурій викликає складнощі в спілкуванні, розв’язуванні проблем, мисленні. В колективах і родинах можуть виникати непорозуміння і дискусії, а також може збільшиться кількість помилок.

Замість активностей потрібно зупинитись і озирнутись. В ці дні корисною буде медитація, заглиблення в себе, в свій внутрішній світ. Цей період допоможе розібратись з думками, визначитись з потребами і поставити нову мету.

ДЖЕРЕЛО