#громадськемісце Сирна паска без випікання: простий рецепт смачної великодньої страви #кропивницький #kropyvnytskyi

Сирна паска без випікання: простий рецепт смачної великодньої страви

Розкажемо, як приготувати паску за 30 хвилин і без додаткових витрат.

Приготувати смачну пасочку, яка буде до смаку всій родині, можна швидко і за кілька хвилин. Пропонуємо вам рецепт паски без випічки.

Для створення смакоти знадобляться наступні продукти:

  • сир маскарпоне – 250 г;
  • сир кисломолочний – 250 г;
  • масло вершкове – 100 г;
  • сметана – 60 г;
  • мед – 80 г;
  • мигдаль або мигдалеві пластівці – 70 г.

Рецепт паски без випічки: покрокова інструкція

  1. В першу чергу потрібно обсмажити мигдалеві пластівці і залишити їх вистигати.
  2. Вершкове масло повинно бути м’яким. В нього потрібно додати мед і збити міксером до однорідної маси.
  3. В отриману суміш додаються сир маскарпоне, кисломолочний сир і сметана. Все ще раз збивається міксером до однорідної пишної маси.
  4. В підготовлену суміш потрібно додати обсмажені мигдалеві пластівці і все перемішати ще раз.
  5. У форму для паски потрібно покласти вологу марлю і тільки потім підготовлену масу. Наповнену форму потрібно покласти на тарілку і поставити в холодильник на 6-8 годин.
  6. Після цього паску можна викладати на тарілку і подавати до столу.

Важливо! В сирну масу можна додавати різні смаколики – родзинки, цукати, горіхи. Ці інгредієнти може обрати господиня на свій смак.

ДЖЕРЕЛО