Розкажемо, як приготувати паску за 30 хвилин і без додаткових витрат.
Приготувати смачну пасочку, яка буде до смаку всій родині, можна швидко і за кілька хвилин. Пропонуємо вам рецепт паски без випічки.
Для створення смакоти знадобляться наступні продукти:
- сир маскарпоне – 250 г;
- сир кисломолочний – 250 г;
- масло вершкове – 100 г;
- сметана – 60 г;
- мед – 80 г;
- мигдаль або мигдалеві пластівці – 70 г.
Рецепт паски без випічки: покрокова інструкція
- В першу чергу потрібно обсмажити мигдалеві пластівці і залишити їх вистигати.
- Вершкове масло повинно бути м’яким. В нього потрібно додати мед і збити міксером до однорідної маси.
- В отриману суміш додаються сир маскарпоне, кисломолочний сир і сметана. Все ще раз збивається міксером до однорідної пишної маси.
- В підготовлену суміш потрібно додати обсмажені мигдалеві пластівці і все перемішати ще раз.
- У форму для паски потрібно покласти вологу марлю і тільки потім підготовлену масу. Наповнену форму потрібно покласти на тарілку і поставити в холодильник на 6-8 годин.
- Після цього паску можна викладати на тарілку і подавати до столу.
Важливо! В сирну масу можна додавати різні смаколики – родзинки, цукати, горіхи. Ці інгредієнти може обрати господиня на свій смак.