Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
В Кропивницькому провели зустріч за військовим-письменником Віталієм Запекою – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце В Кропивницькому провели зустріч за військовим-письменником Віталієм Запекою #кропивницький #kropyvnytskyi

В Кропивницькому провели зустріч за військовим письменником Віталієм Запекою

Автор кількох романів розповів, як створював свої роботи.

В Кропивницькому пройшла зустріч військовослужбовці, фотохудожника і письменника Віталія Запеки з молоддю. Під час заходу він презентував свої книжки, в яких розповідає про війну.

Про це повідомили в обласнiй бiблiотецi для юнацтва iменi Євгена Маланюка, пишуть новини Кіровоградщини.

Віталій Запека вже встиг видати кілька своїх книжок. Він створює прекрасні фотороботи, а також є добровольцем батальйону «Полтава» з позивним «Спілберг». На сьогодні світ побачили такі книжки, як «Цуцик», «Герої, херої та не дуже», антиутопія «Абсурд», «Бабах на всю голову», дитячі книги «Полінка» та «Полінка в країні Дурниць». Кілька з цих творів принесли своєму автору нагороди, зокрема і Шевченківську премію.

Під час заходу Віталій Запека поділився з присутніми слухачами історіями про війну. Крім того, він розповів, як створював свої книжки. Запека розповів про роман «Полінка». Ця книга писалась для онуки через страх, що дідусь не встигне навчити дівчину дурним речам.

Зустріч пройшла в дружній і щирій атмосфері, яку створив сам Віталій Запека. Він заповнив увесь простір оптимізмом і добрим гумором.

ДЖЕРЕЛО