Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
В Кропивницькому жінка випала з оглядового колеса: подробиці трагедії – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце В Кропивницькому жінка випала з оглядового колеса: подробиці трагедії #кропивницький #kropyvnytskyi

В Кропивницькому жінка випала з оглядового колеса: подробиці трагедії

Загибла залишила передсмертну записку.

В Кропивницькому в Дендропарку сьогодні, 7 травня, сталась трагедія – жінка випала з колеса огляду.

Про це повідомляють кореспонденти Суспільного, пишуть новини Кіровоградщини.

На жаль, жінка розбилась на смерть і лікарі констатували цей факт. Речниця поліції області Віталіна Бевзенко розповіла, що жінка розбилась близько 16:00 години.

В поліції вже встановили особу загиблої – це місцева жителька, їй було 56 років. Вони відкрили кримінальне провадження частиною 2 статті 272 “Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою”.

Також стало відомо від очевидців трагедії, що ця жінка зайшла на оглядове колесо в медичній масці, дочекалась поки колесо підніме її на самий верх, перехилилась і випала. Крім того, очевидці розповідають, що почули гучний звук, а потім вже приїхала поліція і швидка.

В адміністрації Дендропарку анонімно розповіли, що загибла залишила записку, в які просить нікого не винити з її смерті окрім путіна і росіян. Також вона в записці проклинає країну-агресора і всіх її мешканців. В записці були контактні дані її родичів. Відомо, що у неї залишився 15-річний син.

Самогубство в ДендропаркуСамогубство в Дендропарку
Самогубство в Дендропарку/ Фото: suspilne.media/kropyvnytskiy

ДЖЕРЕЛО