Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Воїни з Кіровоградщини отримали нагороди за службу і відвагу (ФОТО) – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце Воїни з Кіровоградщини отримали нагороди за службу і відвагу (ФОТО) #кропивницький #kropyvnytskyi

Воїни з Кіровоградщини отримали нагороди за службу і відвагу (ФОТО)

Військовослужбовці з Кіровоградщини та рідні полеглих воїнів отримали нагороди і відзнаки за самовіддану службу в часи українсько-російської війни.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

Олександр Семененко з села Димине Соколівської громади отримав медаль «За військову службу Україні». Відзнака йшла до нього майже два роки, адже відповідний указ президент підписав ще в липні 2022 року.

1

image

Коханов Аркадій (1993 р.н.) з села Микільське Великоандрусівської громади отримав  “Орден за мужність” 3-го ступеню. Воїн із травня 2023 року брав участь у боях на Запорізькому напрямку, отримав поранення біля населеного пункту Оріхове, яке стало на заваді у подальшій службі.

image

Олег Макаренко з села Озера Світловодської громади отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача. Воїн захищає Україну в складі 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

“Багато разів Олег ставав обличчям у найтяжчих боях, де з переважаючою силою ворога відстоював нашу землю. Його військова майстерність та здатність швидко та вірно приймати рішення врятували життя багатьох бійців та завдали суттєвих втрат нашим ворогам” – зазначили в обласному ТЦК.

image

Також указом Президента від 18 грудня 2023 року орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено воїна з Компаніївської громади Дмитра Гусаченка. Його життя обірвала війна 9 травня 2023 року.

Нагороду днями передали його сестрі, яка мешкає в Бобринецькій громаді.

image

image

Нагадаємо, солдат із Кропивницького отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача.

Читайте також: На Кіровоградщині мамі полеглого воїна передали його нагороду

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

ДЖЕРЕЛО