#громадськемісце Погрожували розправою і «вибивали» борги: на Кіровоградщині затримали рекетирів #кропивницький #kropyvnytskyi

Погрожували розправою і «вибивали» борги: на Кіровоградщині затримали рекетирів

Правоохоронці розповіли про подробиці справи.

Управління СБУ в Кіровоградській області разом з обласною прокуратурою затримали чоловіків, які намагались отримати від місцевого мешканця неіснуючий борг.

Про це повідомили в обласній прокуратурі, пишуть новини Кіровоградщини.

Двоє мешканців Дніпропетровської області вимагали повернути їм 2000 доларів. Ці гроші вони називали боргом і вимагали їх від підприємця з Олександрії. У випадку відмови платити, вони погрожували фізичною розправою.

Правоохоронці затримали двох мешканців Дніпропетровщини, їм повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, а також за фактом вимагання грошей. Підозрювані погрожували олександрійцю спалити його майно. В якості міри залякування вони заволоділи автомобілем, який належав дружині потерпілого. Зловмисники обіцяли повернути його одразу після сплати «боргу».

На даний час підозрювані знаходяться під вартою за рішенням суду. Якщо суд визнає їх винними, їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

ДЖЕРЕЛО