Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Кропивницькому сталися три пожежі – Громадське Місце Кропивницький

#громадськемісце У Кропивницькому сталися три пожежі #кропивницький #kropyvnytskyi

У Кропивницькому сталися три пожежі

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС у Кропивницькому три рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

  • 30 березня сталася пожежа на вул. Кримській м. Кропивницький. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце виклику було встановлено, що горить телевізор, 5 м2 меблів та речей домашнього вжитку у житловому будинку на території приватного домоволодіння. О 14:24 кропивницькі вогнеборці ліквідували займання.
  • Того ж дня, о 19:01 кропивницькі рятувальники загасили пожежу сміття у металевому контейнері для побутових відходів на вулиці Шатила.
  • О 22:08 надійшло повідомлення про пожежу у тупику Мінському. На території приватного домоволодіння зайнялось 16 м кв. садового інвентарю та дерев’яної надвірної споруди. О 23:35 пожежу було ліквідовано силами 1-ї і 5-ї пожежно-рятувальних частин.

Повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

ДЖЕРЕЛО