#громадськемісце Квартири, будинки, машини: на Кіровоградщині загасили 9 пожеж #кропивницький #kropyvnytskyi

Квартири, будинки, машини: на Кіровоградщині загасили 9 пожеж

З вогню врятували двох людей.

На Кіровоградщині протягом минулої доби сталось 9 пожеж. В одній з них постраждали двоє осіб.

Про це повідомили в обласній ДСНС, пишуть новини Кіровоградщини.

5 травня близько 12:00 години на лінію 101 надійшло повідомлення про загоряння в місті Бобринець на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів. Горіла господарча будівля приватного домоволодіння. Вогнеборці швидко ліквідували пожежу.

Також близько 12:00 години дня горіло в смт Новоархангельськ. Вогонь охопив автомобіль BMW328. Протягом години рятувальники загасили полум’я.

Ближче до півночі спалахнуло в Світловодську. Там палала квартира на третьому поверсі в багатоповерхівці. Зокрема, горіли меблі і домашні речі. Під час гасіння вогню рятувальники вивели з задимленої квартири чоловіка і жінку 1980 року народження.

Крім того, рятувальники гасили пожежі на відкритій місцевості і в екосистемах – м. Світловодськ ліквідовано пожежу 300 м2 сухої трави, в Кропивницькому на вул. Нейгауза загасили займання 9 м2 сміття на відкритій території, в с. Суботці ліквідували пожежу на 7 м2 очерету, в с. Вівсяники горіло 200 м2 сухої трави, в с. Кам’яний Брід горіло 400 м2 сміття, на вул. Марії Козинець м. Олександрія загасили пожежу 300 м2 сухої трави.

ДЖЕРЕЛО